duminică, 10 aprilie 2016

Fetelor, nu vă mai înjosiţi!

     Suntem în 2016. De ce continuaţi să vă comportaţi ca în 2010?

     Zi de zi văd zeci de fete care se înjosesc îngrozitor. Părerea mea este că acest lucru este deplorabil, adică, serios acum, când aveţi de gând să vă treziţi şi să realizaţi că au trecut 6 ani pe lângă voi şi aţi rămas tot cu "moda" anilor trecuţi de mult?

     Să ştiţi că dacă nu vă faceţi poze cu fundul la vedere nu înseamnă că nu-l aveţi. Staţi liniştite, nimeni nu intră pe profilul vostru de facebook pentru a se asigura dacă v-aţi pierdut sau nu posteriorul. Şi acelea care se pozează astfel doar pentru like-uri sunt, deja, penibile. O fată este frumoasă pentru felul ei de a fi, nu pentru cât de mult îşi expune corpul în poze, şi nu lăsaţi pe nimeni altcineva să vă schimbe părerea! Oh, şi apropo: dacă nu aveţi 300 de like-uri într-o oră la poza pe care aţi pus-o nu înseamnă că sunteţi urâte, just saying.

     Atât de multe fete se remarcă a fi penibile atunci când pe la spate te vorbesc urât rău de tot, pe facebook te ameninţă cu bătaia şi când trec pe lângă tine lasă capul în jos. Înţeleg că poate nu mă suporţi, dar măcar nu te da superioară în condiţiile în care vorbeşti mult, prost şi degeaba. Animalele se bat între ele, domnişoarele discută. Sau nu vă consideraţi domnişoare... ? Acest lucru este şi mai trist decât umilinţa pe care v-o provocaţi când ameninţaţi pe altcineva. Şi chiar mai mare decât a rămâne doar cu ameninţările.

     Când treceţi pe lângă un grup de băieţi singure şi îi auziţi înjurând, vă gândiţi "wow, ce băieţi mişto!" ? Nu cred. Deci nu înţeleg de ce şi voi faceţi asta atunci când pe lângă grupul vostru trece o altă fată. Nu încântă pe nimeni să audă, în timp ce se plimbă pentru a se relaxa, că este "proastă", "urâtă foc", "paraşută". Şi nici vouă nu v-ar conveni, deoarece aţi fi inferioare numeric şi v-aţi simţi în mod clar ameninţate. Dacă noi nu ne respectăm şi nu ne ajutăm între noi, cum să ne aşteptăm ca băieţii să o facă?

     Nu toate fetele sunt aşa. Slavă cerului că nu! Dar anumite persoane încalcă limita normalului şi poate şi a prostiei uneori. Aşa că, pentru ele, am un mesaj: fetelor, nu vă mai înjosiţi! Vă faceţi de râs nu numai pe voi, dar şi sexul feminin.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu