duminică, 11 decembrie 2016

Mesaj pentru fratele meu

     A trecut mult timp în care nu ţi-am spus multe lucruri, deşi îmi doream asta şi meritai să auzi acele cuvinte mai mult decât oricine. Ştiu că, uneori, nu ţi-am fost aproape şi nu te-am înţeles în totalitate. Vreau însă să ştii că ţi-am simţit fiecare rană.

     Mi-ai demonstrat în repetate rânduri ce fel de om eşti: cumpătat, cu capul pe umeri, genul de persoană care are mereu vorbele la îndemână şi ştie ce să spună în orice situaţie. Mi-ai arătat că în spatele oricărei pete cenuşii ce se aşterne pe vieţile noastre se află un întreg curcubeu care trebuie descoperit. M-ai învăţat că toate greutăţile din prezent sunt mândriile din viitor şi mi-ai demonstrat că eşti cel mai puternic om. Întrebarea este cum, după un timp relativ scurt, ai uitat toate astea? De ce nu-ţi mai văd zâmbetul nici măcar în poze? De ce eşti mereu pesimist şi de ce ai uitat că mai presus de toate, eşti un om frumos şi puternic?

     Ai trecut peste probleme grele cu capul sus şi zâmbetul pe buze. Nu te-ai opus eşecului şi ai ştiut mereu că defectele ne caracterizează ca oameni. Însă brusc te-ai oprit într-un punct şi nu ai mai avansat, ai ales să pierzi timp şi lacrimi, fără să deschizi ochii la ceea ce se petrece în jurul tău. În jurul tău exista fericire, iubire, dar închideai ochii la ele şi astfel puteai să vezi doar întuneric... Ai ştiut mereu să vezi în oameni ce-i mai bun, numai părţile lor bune, dar când, dragul meu frate, când vei învăţa că asta te distruge psihic în timp? Te-ai izolat, te-ai închis în tine şi în final ai ajuns să fii una cu nimicul. Nu merită efortul de a alerga după cineva atunci când acea persoană nu se străduieşte nici să păşească spre tine!

     Tot ce vreau să ştii este că eu cred în tine. Ştiu ce fel de om eşti, ştiu ce gândire şi ce suflet ai. Ştiu că meriţi înmiit mai mult decât primeşti în prezent, dar îţi promit că timpul le va aşeza pe toate şi viaţa îţi va da în final tot ceea ce meriţi, pentru că destinul nu se pune cu oamenii puternici. O să ajungi acolo sus unde îţi e locul şi oamenii care nu te doresc în viaţa lor acum, vor regreta în viitor că te-au respins. Indiferent de ce se va întâmpla, să ştii că ai o soră care te va iubi şi sprijini necondiţionat, îţi va fi punctul de sprijin şi umărul pe care să plângi.

     Ai mare grijă de rănile tale, căci le simt şi eu.





2 comentarii:

  1. Frumos spus, sper sa le citeasca.^^..Nu ai mai scris de mult, chiar ma intrebam daca vei mai reveni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot incercam sa dau de tine si nu te gaseam! Suntem din acelasi oras cred, nu? Lasa-mi un mesaj pe facebook! :d

      Ștergere